Saturday, July 20, 2013

Jakel Waktu Operasi / Operating Hours 10am - 8.30pm

Jakel Waktu Operasi / Operating Hours  10 a.m hingga 8.30 p.m

Iklan baju raya Aaron Aziz punya pasal buat rasa nak beli baju melayu raya pulak. Pelik pula rasa nak kena gi Jakel yang biasa tempat perempuan borong kain. tak pernah pergi jadi tak tau lah apa yang besh sangat kat situ. Namun rupanya ada juga produk untuk lelaki.. Tapi tak tau Jakel ni waktu operasi/ operating hours pukul berapa. Tambah lagi hari ahad dah tengah bulan Ramadhan mesti ramai orang. Jadi seeloknya kena sampai awal terus beli apa yang patut dan blah sebelum tempat tu jam dengan perempuan perempuan memburu kain. Punye le susah surf website jakel, facebook page jakel dan pakcik google untuk cari waktu operasi/operating hours Jakel ni. Serius memang tak jumpa!.. Sepatutnya benda simple tetapi asas/basic sepatutnya ada dalam website rasmi satu perniagaan. Baru je nak stress rupanya ada terjumpa  yang dicari dalam salah satu facebook page status update Jakel ... so I share this.. this may be simple.. but if I have difficulty in finding this out then there must be a poor soul out there is having the same problem .. hopefully he will stumble upon this post..


Jakel Waktu Operasi / Operating Hours  10 a.m hingga 8.30 p.m


11 comments:

  1. Thank you, It helped my poor soul! :)

    ReplyDelete
  2. Thank you so much! Memang frust mengoogle / browse website Jakel maklumat basic camni pun boleh tak ada.

    ReplyDelete
  3. Thanks! I was looking for the same!!

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  5. Thank you...betul susah nk cari operating hour Jakel...alhamdulillah this help a lot.

    ReplyDelete

Terima Kasih

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...